Skip to main content
Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Tec7 Aquaseal 2.0 asfaltlim og tettemasse sort 750ml

Produktnummer: 15002061

Vanntett asfaltlim og tettemasse

  • Smørbar, vanntett og permanent fleksibel
  • Kan påføres på fuktige overflater og er umiddelbart vanntett
  • Herder raskt, UV- og værbestandig samt god kjemisk motstand
  • Utmerket vedheft til de fleste byggematerialer, også EPDM, bitumen, bly, sink og kobber
  • Smørbar tykk pasta som ikke renner og derfor er egnet til både vertikale og horisontale påføringer
  • Tilfredsstiller emisjonskravene til BREEAM NOR
  • Miljøvennlig og derfor egnet til bruk både utendørs og innendørs fra kjeller til tak

 

AQUASEAL 2.0, WP7-101, er en smørbar tykk pasta som ikke renner, og derfor er egnet til både vertikale og horisontale påføringer på de fleste byggematerialer som tre, metall, EPDM, PVC, bitumen, m.m. Den er også egnet som asfaltlim for takpapp og shingel, og for vanntetting av sprekker og overganger i tak, renner og nedløp.
AQUASEAL 2.0 både limer, bygger opp og forsterker eksisterende forseglinger, samt fyller sprekker, hulrom, skjøter og fuger. Den kan påføres på fuktige overflater og er umiddelbart vanntett. Den oppnår full UV beskyttelse ved kun 1 mm tykkelse og tåler dobbelt så mye slitasje som forrige versjon av AQUASTOP.
AQUASEAL 2.0 kan også brukes både innendørs da den er fri for isocyanater, ftalater, skadelige løsemidler og VOC, inneholder ikke bitumen eller gummi og er nesten luktfri, samt at den tilfredsstiller de strengeste innklimakravene til BREEAM NOR. Den herder raskt (ca. 1 mm pr 12 timer), og er i herdet tilstand både UV- og værbestandig, samt har god kjemisk motstand og temperaturstabilitet på -40 °C til +90 °C. Den tåler belasting av regn etter kun 2 timer herding. AQUASEAL 2.0 kan overmales, men det anbefales å vente 12 timer for å ikke skade overflaten.

Bruksområder
AQUASEAL 2.0 både limer, bygger opp og forsterker eksisterende forseglinger, samt fyller sprekker, hulrom, skjøter og fuger, og er velegnet som asfaltlim til takpapp og shingel. AQUASEAL 2.0 kan bl.a. brukes til; vanntetting av betongdammer, beskyttelse mot vann ved sprekker, rifter, ujevnheter og åpninger i grunnmur, kjellere, tak, etc. Beskyttelse og tetting av bygninger, takvinduer, balkonger, skjøter og fuger (ikke silikonfuger), peiser, tømmer- og metallkonstruksjoner, tømmerfundamenter under bakken. Tetting av potter og bord ved dyrking av planter/urter. Vedlikehold og beskyttelse av treverk som verandaer, plattinger, rekkverk, hagemøbler, etc. Liming av takpapp og shingel, gulvbelegg som fliser, kork, laminat, tepper, isolasjonspaneler, herdet isolasjonsskum som PIR (polyisocyanurate) og PUR (Polyuretan), av parkett på avrettingsmasse/fliser, av fliser/paneler i baderom, osv. Sikring av solcellepaneler, satellittmottakere, etc. Vedlikehold og reparasjon av bly og sinkkorrosjon, korrugerte plater, fliser, sink, bitumen, skifer, PVC, tak, takbekledning, takrenner, avløp, båter, campingvogner, bobiler, etc.

Min side