Skip to main content
Til toppen

Tec7 Cleaner Rense- og glattemiddel 500ml

Produktnummer: 15002030
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Universal rengjører, avfetter og fugeglatter

  • Kan brukes på de fleste overflater - skader ikke lakk, plast, syntetiske materialer eller glass
  • Oksiderer ikke ved kontakt med lettmetaller
  • Fordamper og etterlater ingen oljefilm
  • Aerosol kan benyttes i alle retninger, 360˚
  • Ideell til glatting og finish av limkanter, skjøter og fuger
  • Fjerner uherdet fugemasse og byggskum

 

TEC7 CLEANER er et universalt rense-, avfettings- og fugeglattemiddel med en nøytral lukt av løsemiddel. Den er sikker i bruk på de fleste overflater da den ikke inneholder aromatiske eller klorinerte løsemidler, den skader verken lakk, plast, syntetiske materialer eller glass. Aerosol kan benyttes i alle retninger, 360˚, og TEC7 CLEANER fordamper fra underlaget og etterlater ingen oljefilm eller oksidlag. TEC7 CLEANER gjør det enklere å få et pent sluttresultat ved liming og fuging på synlige overflater.

Bruksområder
TEC7 CLEANER er det beste alternativet til fjerning av petroleumsbasert forurensing fra harde og jevne flater. På porøse underlag og naturstein anbefales HP CLEAN. Bruk MULTICLEAN til fjerning av organisk/naturlig forurensing som f.eks. matrester, steke-/grillfett, kaffeflekker, fingeravtrykk, naturlige fett og oljer, blyantstreker m.m.  
TEC7 CLEANER kan brukes på de fleste overflater og skader ikke lakk, plast, syntetiske materialer eller glass. Den oksiderer heller ikke ved kontakt med lettmetaller og godt egnet til bruk på jernholdige og ikke jernholdige metaller, verkstedsutstyr, verktøy og maskiner. TEC7 CLEANER kan brukes til generell avfetting og rengjøring av alle slags overflater, og spesielt før liming, fuging eller maling. TEC7 CLEANER fjerner uherdet fugemasse (f.eks. TEC7, ROOF, XEALPRO, TRANS CLEAR/INOX og X-TACK) og byggskum. I tillegg fjerner den fersk oljemaling, lim og limrester fra klistremerker og etiketter, fett, olje, oljeflekker på beleggingsstein/skifer, tjære, stearin, skismøring, kvae etc. TEC7 CLEANER er også ideell til glatting og finish av limkanter, skjøter og fuger (av f.eks. TEC7, ROOF, XEALPRO og TRANS7 CLEAR/INOX).

Forpakning: 500 ml aerosol

Min side