Skip to main content
Til toppen

Tec7 Inox sølv/transparent (Trans7) 310ml (6 patr. i krt)

Produktnummer: 15002032
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Universal grå metallic lim, fuge- og tettemasse

  • Næringsmiddelgodkjent og tilfredsstiller BREEAM-NORs emisjonskrav
  • Gift- og luktfri, inneholder ikke ftalater, isocyanater eller skadelige løsemidler
  • Tåler å fryse/tine gjentatte ganger i patron uten å miste egenskaper
  • Kan brukes både innen- og utendørs, og fester til våte overflater
  • Limer sterkt, herder raskt, krymper ikke og forblir fleksibel
  • Etterlater ikke skjolder eller flekker på naturstein, marmor, skifer, granitt, etc.
  • Overmalbar, tåler UV-stråler og er meget aldringsbestandig

 

TRANS INOX er en universal, sterk og fleksibel MS Polymer som kan brukes som monteringslim, tettemasse eller fugemasse på de fleste materialer hvor det er behov for grå metallic fuger. TRANS INOX er næringsmiddelgodkjent, tilfredsstiller emisjonskravene til BREEAM-NOR og inneholder ingen ftalater, isocyanater eller skadelige løsemidler. TRANS INOX tåler å fryse og tine gjentatte ganger i sin forpakning uten å miste sine egenskaper. TRANS INOX fester godt selv om overflaten er fuktig, og kan til og med brukes til raske reparasjoner i uherdet tilstand under vann da den er både vann- og lufttett - den fullherder når massen kommer i kontakt med luft. TRANS INOX kan i mange brukstilfeller erstatte akryl, polyuretanfugemasser og silikon, butyltettemasse, monteringslim, trelim, vinduskitt, etc. Den vil ikke forårsake korrosjon eller tæring på metall/aluminium, smitte farge over på porøse underlag (marmor, skifer, granitt etc.), skade sølvbelegget bak på speil eller løse opp av isopor. TRANS INOX forblir fleksibel i hele sin levetid, er vibrasjons- og lyddempende, samt har god motstand mot kjemikalier, sopp og bakterier. Den er meget vær- og aldringsbestandig, tåler UV-stråler og kan overmales med de fleste typer maling og lakk (se egen informasjon; "Overmaling av MS Polymer).


Bruksområder
TRANS INOX kan brukes til fuging, montering, tetting, reparasjon og liming, både innen- og utendørs. Den hefter på nær sagt alle overflater som f.eks. keramiske fliser, klinker, emalje, betong, metaller, tre, stein, naturstein, murstein, syntetiske materialer. Den er ideell for liming  og fuging av baderom, wc, kjøkken, vinduer, gulv, tak, verandaer, etc. 
TRANS INOX har begrenset hefteevne på fete tresorter, trykkimpregnert tre, PP- og PE-plast, bitumen og silikon. Til bevegelsesfuger rundt dør og vindu anbefales en mykere fugemasse som f.eks XEALPRO. For mer krevende liming/bygging anbefales TEC7 eller X-TACK. På utvendig glass som kan bli varme anbefales TEC7 eller XEALPRO Transparent dersom det er krav til transparente fuger.

Min side