Skip to main content
Til toppen

VELUX® solskjerming

Kompletter ditt VELUX takvindu med en VELUX solskjerming. VELUX gardiner gir effektiv beskyttelse mot sol og varme og dekker de fleste behov. Her kan du velge mellom utvendig screen og et bredt utvalg av innvendige gardiner - manuelle, elektriske eller solcelledrevne.

Full oversikt over produkter og muligheter med solskjerming finner du på velux.no

For vinduer i skrå tak


Blendingsrullegardin

Drøm søtt med total mørklegging, og akkurat den fargen som passer din stil. Gardinen har trinnløs plassering og er Økotex-sertifisert.

Duo blendingsrullegardin

2 gardiner i 1 – mørklegging og lysjustering. Trinnløs plassering, standard hvit lysjusterende gardin, og flere fargevalg til den mørkleggende delen.

Mørkleggende plisségardin

Isolerende og mørkleggende effekt – perfekt for rom der varmen skal holdes ute, eller inne, avhengig av årstid. Trinnløs og med fleksibel plassering(kun ved manuell betjening). Stort utvalg i farger.

Lysdempende rullegardin

Demper sollys og kommer i mange fine farger. Trinnløs plassering.

Lysdempende plisségardin

Mykgjør lyset med elegant design, fås i flere farger og har trinnløs plassering. Manuell betjening har også fleksibel plassering.

Insektnett

God beskyttelse mot insekter – spesialtilpasset ditt VELUX takvindu. Kan også monteres på fasadevinduer.

Colour by You

Colour by You lar deg tilpasse gardinene dine etter ditt rom, din stil og personlige smak. Tilgjengelig for lysdempende rullegardiner,blendingsrullegardiner og Duo blendingsrullegardiner.

Kids collection

Barnevennlige og snorløse gardiner. Tilgjengelige i inspirerende og artige design laget for barnerom. Mørklegg rommet med Kids blendingsrullegardin (DKL), eller kombiner mørklegging med lysdemping med Kids Duo blendingsrullegardin (DFD).

Varmedempende screen, utvendig

Effektiv varmebeskyttelse som holder rommet kjølig. Screenen reduserer varmeinnslipp med 76%, samtidig som du har full utsikt.

Mørkleggende screen, utvendig

Dette produktet gir både god varmebeskyttelse og mørklegging. Denne effektive kombinasjonen er ideell for de som ønsker å holde seg komfortable innendørs på varme dager og sove bedre på varme netter.

Rulleskodde

Total beskyttelse mot varme og lys – reduserer varmeinnslippet med 92% og er total mørkleggende. Støyreduserende og isolerende.

For vinduer i flate tak


Lysdempende plisségardin til vindu for flate tak

VELUX lysdempende plisségardin til vindu for flate tak gir myk dagslysstyring i et dekorativt design.

Mørkleggende plisségardin til vindu for flate tak

Dobbeltplissert materiale med isolasjon og mørkleggingseffekt. Gjør rommet mørkere og beskytter mot kulde. Dette gjør det til det ideelle valget for soverom.

Varmedempende screen til vindu for flate tak

VELUX varmedempende screen til vindu for flate tak gir lysdemping og varmebeskyttelse. Dette gjør den perfekt for rom med aktivitet på dagtid. Den er enkel å montere fra innsiden.

Blendingsrullegardin for overlys med glass

Blendingsrullegardinen blokkerer lyset. Den er diskret plassert inne i vinduet og er perfekt for soverom. Den monteres fra taket, noe som enkelt kan gjøres når du monterer vinduet.

Varmebeskyttende screen til overlys med glass

Gir lysdemping og varmebeskyttelse, slik at romtemperaturen holder seg kjølig og behagelig. Denne gardinen er diskret plassert inne i overlyset. Den monteres fra taket, noe som enkelt kan gjøres når du monterer vinduet.

Insektnett til overlys med glass

Unngå insekter mens du nyter frisk luft og utsikt. Dette gjør det perfekt for soverom og kjøkken der du vil slippe inn lys og luft mens du holder insektene ute. Den kommer i et moderne, hvitt design.


Tilbake til VELUX® takvinduer

Min side