Skip to main content
Til toppen

VELUX® takvinduer for flate tak

VELUX takvinduer for skrå tak kommer både som manuelle og elektriske vinduer, topphengslede eller midthengslede, med hvitmalt, lakkert furu, eller vedlikeholdsfri innvendig overflate. Utvendig bekledning kommer i standard grå aluminium, men kan fås i spesialfarge også.

VELUX overlys med buet glass

For takvinkel på 0–15°

Den nyskapende og vedlikeholdsfrie buede glasstoppen for overlys revolusjonerer utformingen av overlys. Den er førstevalget for huseiere som ønsker et glass-til-kant-utforming som løfter utseendet til hjemmene deres og sørger for optimal avrenning – selv ved 0° takvinkel. Ytterglasset er herdet, noe som gjør dette til en meget holdbar topp, med økt motstandsevne mot vind, snø og hagl. Den buede glasstoppen kan monteres på alle CFU-/CVU-overlysbaser.


VELUX overlys med plant glass

For takvinkel på 2–15°

VELUX overlys med plant glass har en elegant, rettlinjet glass-til-kant-form som nesten går i ett med taket. Ytterglasset er herdet, noe som gjør dette til en meget holdbar topp, med økt motstandsevne mot vind, snø og hagl. Den flate glasstoppen kan installeres ved takvinkler mellom 2° og 15° og er kompatibel med alle overlysbaser (CFU/CVU).


VELUX akrylkuppel

For takvinkel på 0–15°

En motstandsdyktig akrylkuppel som tåler regn, hagl og andre ekstreme værforhold.  VELUX akrylkuppel for flate tak er den moderne versjonen av kuppelløsningen, perfekt for kontorer, klinikker, verksteder og boliger. Vinduet består av en PVC-konstruksjon og to-lags laminert isolerglass.


VELUX håndverkerutgang for flate tak

For takvinkel på 0–15°

VELUX håndverkerutgang er et vindu for flate tak som er manuelt betjent, med en 2-lags isolerglass og en kuppel av akryl eller polykarbonat. Den øverste enheten åpner opp til 60° for enkel adgang til taket.


VELUX røykventilasjon for flate tak

For takvinkel på 0–15°

Røykventilasjonsvinduet for flate tak åpnes automatisk når røyk og brann oppdages for å frigjøre røyk og overflødig varme. Den kan også åpnes for frisk luft for å forbedre inneklimaet. Den innbruddssikre konstruksjonen gir ekstra sikkerhet mens den laminerte innerruten forhindrer splintring ved brudd.


Tilbake til VELUX® takvinduer

Min side